London

Idag har jag föresten varit mest hemma, försökt få tag i en kompis osv. Jag hittade tyvärr ingen att va med, så jag hängde med Bosse ner och badade. När vi hade kommit hem igen skulle Bosse iväg till Landskrona så då hängde jag med där. Jag ringde till pappa när jag var i Landskrona och pappa var hos farmor så då kom pappa och hämtade mig. Där käkade vi glass och pratade lite om Farfar, låten som pappa skrivit till Farfar, och lite annat. Sen åkte vi till Folkets Hus i Landskrona och kollade på en uppvisning som Joakim och massa andra barn och vuxna hade förberret på sitt musik-kollo som Jocke hade vatt på. Efter det stack vi hem, käkade, och nu sitter jag här och bloggar lite.

Mahlin "Trollet" Gson

Min väldigt speciella låssemamma, bästa låssemamma i världen =)
(När vi käkade fläskfilé ikväll)



Fan jag hoppas att jag kan få råd till en resa till London också, jag har ju hyfsat mycket pengar redan, så kanske... kanske jag kan åka dit nästa sommar. Jag hoppas bara att mamma inte misstycker om att jag vill dit för då blir det oftast inget.

Jag vill så himla gärna hälsa på mina kompisar i London för det var väldigt längesen, dessutom har jag alltid velat åka dit. =)


Jag träffade kompisar i Bulgarien OCH på Mallorca som bor i London, man kanske hinner hälsa på alla, i bästa fall kan jag bo hos dem när jag är där. Kanske tillochmed kan ta med mig en kompis =)

RSS 2.0